October 28, 2014

25 Facts About Me | My First Video


Zdravím! Dnes jsem se rozhodla vám ukázat mé první video, tak snad se vám bude líbit. Je teda v mojí kostrbaté angličtině, ale předpokládám, že většina lidí alespoň trošku anglicky umí.. :)
Moc by mě potěšilo, kdybyste mi tam nechali pěkný koment, dali palec nahoru pokud se vám video líbilo a přihlásili se k odběru, pokud chcete vidět i má další videa!

Hi! For today's post I've decided to share my first youtube video ever with you, so I hope you'll enjoy it. I'd be thrilled if you left a nice comment on there, thumb it up if you liked it and subscribe, if you want to see my future videos!  




October 25, 2014

Homemade Pumpkin Puree


Vždycky jsem slintala nad sušenkami a muffiny a donuty a nad vším ostatním s dýňovou příchutí, která je během podzimu úplně všude. Většina takových receptů vždycky vyžadovala dýňové pyré, které je poměrně těžké sehnat. Tak jsem na to šla jinak.. :)

Every time during fall I'm just driblling over those amazing-looking pumpkin muffins, donuts, cookies and everything else with pumpkin in it. Most of the recipes acquire pumpkin puree, which is extremely hard to find where I live. So I made it myself.. :)




October 20, 2014

Fashion Wishlist | Fall & Winter 2014

Zdravím! Tady je nějaké oblečení , které bych si ráda pořídila (a doufejme i pořídím) během podzimu a zimy. :)

Hello! Here are some clothes I'd like to purchase (and hopefully I will) during Fall and Winter. :)

Enjoy!




October 16, 2014

How To Reach Your Goals





Dnešní článek jsem se rozhodla zasvětit mému nejoblíbenějšímu citátu
"It always seems impossible until it's done" - Nelson Mandela.

In today's post I wanted to talk about my favorite quote 
"It always seems impossible until it's done" - Nelson Mandela




October 11, 2014

OOTD: Leather Play


Podzim už je oficiálně tu, takže začínám svůj šatník plnit podzimními barvami. Také se mi poslední dobou líbí kožené... všechno! - kalhoty, boty, bundy, sukně, trička,... Proto miluju tyhle legíny s koženým pruhem po stranách.
Přidala opět klobouk, který každý outfit trošku ozvláštní. :)
Užijte si fotky!

Autum is officially here, so I'm starting to fill my closet with fall colors. Lately I've  also been really liking leathered.. everything! - pants, boots, jackets, skirts, tops,... That's why I love these leggings with a leather stripe on the sides.
I wore my hat as well to make this outfit a bit more special. :)
Enjoy the photos!

♥ 


October 7, 2014

September Favorites 2014


Radši pozdě než-li později? Tak se to říká?
Pro dnešek jsem si připravila své 'oblíbence' za září. Tak jdem na to. :) 

Better late than later? Is that how you say it?
Today's post is my monthly favorites. Let's get into it. :)



October 2, 2014

My Sick Day Essentials


Stejně jako mnoho lidí v tomhle ročním období, i já jsem dneska zůstala doma s teplotou. Samozřejmě jsem toho využila k napsání nového článku - o věcech, které jsou nutností, když je vám pod psa.

Like a lot of people at this time of the year, I too have stayed at home today with a feaver. Of course I had to use this 'opportunity' to write a new blog post - about things you need to have on hand when feeling under the weather.