April 19, 2014

New In: C&A Spring Haul



Když už máme to volno, tak jsem se rozhodla odtrhnout se od věčného flákání se doma a vydala jsem se flákat ven. Přesněji řečeno do nově otevřeného C&A na Václavském náměstí. Do C&A normálně ani nevkročím, ale vzhledem k tomu, že to má být největší "CéÁčko" ve střední a západní Evropě, rozhodla jsem se tam jít podívat. Musím uznat, že velké je dost, a to jsem se byla podívat pouze v přízemí. Nakonec jsem si vybrala pár pěkných věcí. Sortiment velký, ceny supr - můžu jen doporučit! 

Since I have no school during the easter holydays (probably noone does), I thought I could do something else than just doing nothing at home. So i went shopping! I visited the new C&A that has opened on the Wencesla's square. Normally I don't shop at C&A at all, but since this one is supposed to be the biggest in the minndle and west Europe, I figured I should take a look at it. I must say, it is pretty big and I didn't even visit the second floor. Eventually I picked up a couple of nice things. The selection is big, prices are great - I highly recommend it!

Takové kalhoty jsem měla vyhlédnuté už pěkně dlouho, v C&A mě zaujaly jejich motivy a barevné kombinace. Člověk si tam vážně vybere. Už se těším, až bude hezky a budu si je moct oblíknout. Určitě sem  s nimi dám nějaké OOTD. :)

I've been eying these pants for a long time. In 
C&A I was attracted by their patterns and color combinations. And you really do have a range of choices in there. I'm looking forward for the nice weather, so I can wear these. I'm definitely going to do an OOTD with them. :)


Triček není nikdy dost.
You can never have enough Tops.

Obyčejný svetr, světlou barvou se mi líbil na jaro. Budu ho ale asi nosit rozepnutý; jen jako přehoz, když bude venku trochu chladněji.

Just a regular sweater, I liked the light color for spring. I'm probably gonna wear it more like a cardigan, just when the weather gets a bit chilly.





Z kabelky mám asi největší radost, hledala jsem takovou na léto - menší, hnědou.. Překvapila mě, jak moc je prostorná, i když se nezdá. Vejde se mi tam i flaška na vodu se svačinou, což je pro mě priorita :D

I am mostly excited about this bag, I've been looking for a similar one for summer - a small, brown one.. I was surprised of  how spacious it is, even though it looks pretty small. I can even fit in a water bottle and a snack, which is a priority of mine :D

Blueberry

7 comments:

  1. Bahenní masku najdeš tady :)
    http://www.intensive-spa.cz/product/pece-o-plet-/pletove-masky-/mineralni-pletova-bahenni-maska-/458

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. pěkné věci, to šedé tričko mám taky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky :) Ty detaily mě na něm uchvátily ^-^ :D :)

      Delete
  3. Nádherné věci sis pořídila, ta kabelka se mi hodně líbí :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju :) já si nejdřív nebyla jistá tím vnitřkem, ale ten koneckonců nikdo neuvidí :)

      Delete
  4. Krásne vecičky! :) Mňa hneď oslovilo to šedé tričko a tie ležérne nohavice ja mám podobné v nude farbe a už sa neviem dočkať leta :)

    ReplyDelete

Every comment makes me very happy! Thank you ♥