April 25, 2014

Spring day: OOTD, new in



Celý den jsem se ve škole těšila, až půjdu ven do toho sluníčka, které nakonec zmizelo. To mě ale od malé procházky neodradilo, někdy prostě člověk potřebuje vylézt z domu. 
Koupila jsem si nový lak na nehty od Miss Sporty, který kupodivu ladil perfektně s květinami, které jsem po cestě domů fotila. Už se těším, až ho vyzkouším, zatím ale potřebuji, aby se mi nehty uzdravily a už se neloupaly (používám Biosil plus a chystám recenzi :) ) 

Na sobě jsem měla bílý crop top z H&M a můj oblíbený typ kalhot na jaro a léto z Tally Weijl, které ale najdete snad v každém obchodě. Když se odpoledne ochladilo, tak jsem přes sebe hodila svetr z C&A spolu s kabelkou, se kterou se ještě seznamujeme, ale už vidím, že ji přes léto hodně využiju. Boty jsou jednoduché, černé, kotníkové z H&M.



The whole day I was excited about going out in the sun, which eventually disappeared. But I went out anyways, sometimes you just gotta get out of the house. 
I purchased a new nailpolish from Miss Sporty which surprisingly totally matched the pretty flowers I saw on my way home. I want to try it out, but first I have to let my nails heal from peeling (I use Biosil plus - a medication and I'm going to have a review on that :) )

I wore a white crop top from H&M and my favorite type of pants for spring and summer from Tally Weijl, which you can find literally in every store selling clothes. Because it got a little bit chilly in the afternoon, I also wore a sweater from C&A and my new bag, which I'm getting used to, but I can already tell I will get a lot of use of it in the summer. My ankle-high shoes are simple, black from H&M.



Je to skoro až terapeutické, jít ven, pozorovat detaily a zamýšlet se nad nevšedními věcmi. Určitě doporučuju prostě dokopat se k tomu a jít ven, když se cítíte špatně, nepohodlně, monotónně, divně, ale třeba i šťastně... Je hezký se na chvíli odpoutat od všeho kolem, odpočinout si, a pak se vrátit do reality s čistou myslí :)

It's almost therapeutic just to go out, watch all the details and thing about unusual things. I definitely recommend everyone to go out whenever you feel bad, uncomfortable, monotone, weird, but also happy.... It's really nice to take a break and let go for a moment, relax and then come back to the reality with a clear mind :)

Blueberry



8 comments:

  1. Moc hezký outfit! Nejvíce se mi líbí ty kalhoty a kabelka :). Jinak máš krásnou postavu, tričko na tobě vypadá moc dobře :). Na recenzi se těším!

    www.laleitr.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Outfit je moc pěkný, hlavně ty kalhoty. Navštiv a ohodnoť prosím i můj blog, právě ho rozjíždím :-) www.bokattyna.blog.cz
    Děkuji :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, ty kalhoty úplně zbožňuju :D mrknu na blog :)

      Delete
  3. Such a great post!!! I love the pant ♥ casual but unique and that nail polish is perfect for spring :)

    ReplyDelete

Every comment makes me very happy! Thank you ♥