May 12, 2014

Volume Mania



Pro dnešní příspěvek jsem si připravila recenzi na řasenku Volume Mania Mascara od Dermacolu. Řasenky kupuji vždycky voděodolné, protože drží natočené řasy mnohem lépe než normální řasenky. Sice jdou hůř odlíčit, ale za to vydrží celý den. Proto vždycky bez rozmýšlení sáhnu po modré verzi Volume Mania. A dojmy? - Je úžasná!


For todays post I decided to write a review about the Volume Mania Mascara by Dermacol. I always buy waterproof mascaras, just because they hold the curl in the lashes much better than the regular ones. They are a little bit harder to remove, but the last all day. That's why I always pick up the blue version of Volume Mania. And my thoughts on it? - It's amazing!




Tuhle řasenku používám už nějaký ten pátek (možná trochu dýl..) - a mám pro to výborné důvody. Mé přírodní řasy jsou krátké, jemné a rovné - proto je vždy natočím kleštičkami na řasy. Dlouho jsem hledala řasenku, která by nenechala řasy spadnout zpátky, až jsem ji našla. 

+
Tato Řasenka drží řasy natočené celý den a to i den po té (párkrát jsem neměla možnost se odlíčit...).  Je krásně černá, takže na řasách netvoří šedý film, jako některé řasenky. Hodně zvýrazní a prohustí a také pěkně prodlouží řasy, nedrolí se a nedělá žmolky. Štětec je docela velký, hustý a dá se s ním velmi lehce pracovat. Cena řasenky je velmi přijatelná - asi 200 Kč, ale bývá často ve slevě za 149 Kč.

-
Co bych řasence vytkla je, že poměrně rychle vysychá (ale dá se s ní dobře pracovat dál.) a v průběhu dne se obtiskává na víčka (už jsem zvyklá si oči pravidelně kontrolovat, abych nevypadala jak mýval). Stejně jako ostatní voděodolné řasenky se trochu obtížněji odličuje, ale to není nic, co by nespravil nějaký krémový odličovač.

Ve výsledku za mě řasenka získává veliké plus a ohodnotila bych ji 7,5 body z 10.






I've been using this mascara for quite some time now (maybe a little bit longer..) - and I have good reasons for that. My natural lashes are short, thin and straight, and that's why I always curl them with an eyelash curler. I've been looking for good mascara, that wouldn't let the curl in the lash fall. I finally found it.

+
This mascara holds the curl in your eyelashes all day long and even the day after (I haven't had a chance to remove my make up a few times). It's very black and it doesn't leave your lashes ashy, as some mascara's tend to do. It really brings out your lashes, it makes them truly voluminous and it even lengthens them a bit too. It doesn't clump your lashes up and it does not crumble. The brush is quite big and easy manageable. Even the price is very acceptable - it costs about 10 dollars, but they have a discount (about 3 dollars) on it very often in the drugstore.

-
What I don't like about this mascara is, that it dries out pretty quickly (but you can kind of still work with it) and during the day it tends to leave dark spots on your eyelids (I am already used to check on my eyes regularly, so I don't look like a raccoon). This mascara is a little bit harder to remove (as well as the other waterproof ones), but that is nothing a creamy make up remover couldn't solve.

In the end, I give this mascara a big thumbs up and I'd give it 7,5 points out of 10.


Před a po

Before and after


Řasy natočené kleštiškami, před aplikací.
My eyelashes before the aplication, curled with an eyelash curler.
1. vrstva
1st coat 
2. vrstva2nd coat

PS: Používám teď svůj lepší foťák, na který jsem úplně zapomněla, protože ho měl půjčený můj taťka - takže se neválel u mě ve skříni, ale u něj. Použila jsem ho už i v minulém postu - DIY Ombré Hair
Jak se vám fotky líbí?



PS: In this post I used my better camera which I totally forgot about, because my dad borrowed it - so it wasn't laying around in my closet, but in his. I also used it in my last post - DIY Ombré Hair
Do you like the photos?


Berry The Blue



6 comments:

  1. mne sa vysledok velmi paci!

    Ak budeš mať čas pozývam na giveaway o vlasový balíček, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju za koment :) giveaway vypadý zajímavě ^-^

      Delete
  2. cELKEM FAJNÁ :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Fotky pěkné, řasenky od dermacolu mám tři, tuto bych teď taky ráda vyzkoušela, taky mám raději ty voděodolné.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :) určitě, za zkoušku to stojí :)

      Delete
  4. mě moc ty řasenky od dermacolu nevyhovují :/

    http://blogblondateholky.blogspot.cz/

    ReplyDelete

Every comment makes me very happy! Thank you ♥