July 16, 2014

Holidays With Friends


Omlouvám se, že jsem teď pár dní nic nezveřejnila, ale mám dobrou omluvu - byla jsem s kamarády u vody. Paradoxem je, že jsme sice grilovali, flákali se, opalovali a jedli, ale ve vodě jsme nebyli. :) 

I'm sorry I haven't posted in a while, but I've got a good excuse - I was enjoying my free time with my friends at the water. Funny thing is that  we grilled, relaxed, sunbathed and ate everything, but we didn't enter the water. :)





Jak je asi vidět, jídla jsem si užívala naplno - fitness nefitness.. Ale s potěšením říkám, že to stálo za to, protože už nemůžu sladký popcorn, klobásy nebo krokety/hranolky ani vidět.
Mimo jiné jsme zkoušeli udělat i tzv. S'mores - to je americká pochoutka ze sušenek, marshmallows a čokolády, kterou si lidé obyčejně dělají u táboráku (ale minigril postačil). Nikdo z nás se nedivil, proč jsou S'mores tak oblíbené :)

As you can see, I've been enjoying food as much as I could - fitness or not.. But I'm glad to be saying, that I don't want to see sweet popcorn, sausages or fries in a loooong time.
We've tried to make S'mores - an American delicacy made from graham crackers, chocolate and marshmallows, which people usually make at a campfire (but our mini grill did good as well). None of us was surprised of why S'mores are so popular :)

Výhled z naší mini pláže byl při západu slunce neskutečné nádherný.
The view from our mini-beach was just incredible during sunsets.




Berry The Blue





2 comments:

  1. S'mores look amazing. I really like your post. Hope you had fun on holidays.

    LEJA

    ReplyDelete

Every comment makes me very happy! Thank you ♥